Vízitúrák Szerverzése

A Bodrogzugban való evezéshez az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság engedélye szükséges. Napi 300 fő látogathatja a területet. A www.bodrogzug.hu honlapon minden fontos információ megtalálható. Lehet regisztrálni, illetve időpontot foglalni. A jelentkezés a látogatási díj befizetésével lesz teljes-érvényű, ennek mértéke 700 ft/fő/nap (14 év alatt díjtalan). Lehetőség van telephelyünkön is jelentkezni és a túráink indulása előtt a látogatási díjat nálunk rendezni. Szervezett túra esetén egyedi díjszabást alkalmazunk, ami függ a létszámtól, a szállítási távolságtól, a napok számától és egyéb igényektől pl. szállásfoglalás étkezés leszervezése stb. Az alap részvételi díjak tartalmazzák: - a kenukat és evezőket, - a túra felszereléseket (bogrács, műanyaghordók, vizeskannák stb.), - a felszerelések szállításának költségeit, - a túravezető tiszteletdíjját . Csoportok jelentkezése esetén a túra útvonalát és hosszát igényeitek szerint módosítani tudjuk! Ha kényelmesen akartok utazni -Tokajból-, a túra indulási helyére szállítjuk a poggyászokat és 18-32 főig autóbusszal a személyszállítás is megrendelhető, melynek költsége: 300 Ft/km. A Sajón és a Hernádon - a folyók kiszámíthatatlansága - miatt javasoljuk a csomagok parton történő szállítását, melynek költsége: 20.000 Ft / nap.

Szervezett Túrák
Egynapos túrák a Bodrog - zugban Előre egyeztett időpontokban Igény szerint túravezetővel
Egy napos evezések Csapatépítésekre, tréningekre, tanácskozások kiegészítő programjaként ajánljuk: 5-6 órás kenuzás a Tiszán, a Bodrogon és a mellékágakon. A szükséges felszerelések biztosítása, túravezetővel Szükség esetén szállítással, túravezetővel

Kenukölcsönzés

3-4 személyes túrakenuk és kiegészítõ felszerelések kölcsönzése és szállítása

A megadott telefonszámokon érdeklõdhetsz, pontosíthatod igényeidet, adhatod le a megrendelést, foglalhatod le a kenukat. Akár az általunk szervezett túrán veszel részt, akár egyénileg bérelsz kenu(kat) vagy felszerelést, a következõt kell tenned: • szállítással járó túra esetén, indulás elõtt legkésõbb két héttel, egyeztetned kell a logisztika miatt. Nagyobb és többnapos túra esetén megadott számlaszámra befizeted a megállapodott részvételi vagy kölcsönzési díj 25%-át; a pénz beérkezését és a megrendelést, visszaigazoljuk, • ezen összeg foglalóként szolgál, melyet, ha lemondod a túrát, nem áll módunkban visszafizetni (de küldhetsz magad helyett másokat) • ha a túra a mi hibánkból hiúsulna meg, úgy a befizetett összeg kétszeresét fizetjük vissza, • a fenn maradó összeget a túra indulásakor kell kiegyenlítened!

Ha ezt a szolgáltatásunkat választod, tetszés szerint meghatározhatod a túra útvonalát, az indulás és az érkezés időpontját és helyét.
2 személyes kajak kölcsönzési díja (evezőkkel) 2000.- Ft/nap
3 személyes kenuk kölcsönzési díja (evezőkkel) 2500.- Ft/nap
4 személyes kenuk kölcsönzési díja (evezőkkel) 2800.- Ft/nap

Akár egy napra is bérelhetsz kenut, ebben az esetben a kölcsönzési díj:
2 személyes kajak kölcsönzési díja (evezőkkel) 2500.- Ft/nap
3 személyes kenuk kölcsönzési díja (evezőkkel) 3000.- Ft/nap
4 személyes kenuk kölcsönzési díja (evezőkkel) 4000.- Ft/nap

Az alábbi eszközökkel komfortosabbá tehetitek a túrázást és nem kell otthonról cipelni a cuccokat:
Vízhatlan műanyaghordók (ruhaneműk tárolására) 30 literes 200.-Ft/nap
60 literes 300.-Ft/nap
20 literes bogrács, tartóállvánnyal 300.- Ft/nap
12 literes bogrács, tartóállvánnyal 200.- Ft/nap
Camping Elemlámpák (elem nélkül) 50.- Ft/nap
Vizes kannák 100.- Ft/nap
Fejsze 200.- Ft/nap
20 literes rozsdamentes bogrács 500.- Ft/nap
15 literes rozsdamentes bogrács 400.- Ft/nap
Sátrak 500.- Ft/nap
Mentőmellény 300.- Ft/nap

Kenuk Szállítása

Mivel a telephely Tokajban van, innen számoljuk a megtett kilométer után fizetendő összeget. Az oda-vissza utat meg kell fizetni! Egyszerre 12 kenut tudunk szállítani, ennyi rakható az utánfutóra.

A következő táblázatban megtalálhatók a fontosabb folyómenti települések vizen és országúton mért távolsági adatai, valamint a szállítás költségei. Személyszállítás is megrendelhető, melynek költsége: 300 Ft/km

Szállítási Költségek Ártáblázataink

Felső-Tisza

Közép-Tisza

Bodrog

Hernéd

Sajó

Vegye fel velünk a kapcsolatot!