Kékcápák vizitúrák és kenukölcsönző

A Bodrogzugban való evezéshez az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság engedélye szükséges. Napi 300 fő látogathatja a területet. A www.bodrogzug.hu honlapon minden fontos információ megtalálható. Lehet regisztrálni, illetve időpontot foglalni. A jelentkezés a látogatási díj befizetésével lesz teljes-érvényű, ennek mértéke 700 ft/fő/nap (14 év alatt díjtalan). Lehetőség van telephelyünkön is jelentkezni és a túráink indulása előtt a látogatási díjat nálunk rendezni.

A túrák minimum 15 fővel, túravezető irányításával indulnak. A részvételi díjak tartalmazzák: - a kenukat és evezőket, - a túra felszereléseket (bogrács, műanyaghordók, vizeskannák stb.), - a felszerelések szállításának költségeit, - a túravezető tiszteletdíját . Csoportok jelentkezése esetén a túra útvonalát és hosszát igényeitek szerint módosítani tudjuk! Ha kényelmesen akartok utazni -Tokajból-, a túra indulási helyére szállítjuk a poggyászokat és 18-32 főig autóbusszal a személyszállítás is megrendelhető, melynek költsége: 300 Ft/km. A Sajón és a Hernádon - a folyók kiszámíthatatlansága - miatt javasoljuk a csomagok parton történő szállítását, melynek költsége: 18.000 Ft / nap.

Szervezett Túrák
Egynapos túrák a Bodrog - zugban Előre egyeztett időpontokban Igény szerint túravezetővel
Egy napos evezések Csapatépítésekre, tréningekre, tanácskozások kiegészítő programjaként ajánljuk: 5-6 órás kenuzás a Tiszán, a Bodrogon és a mellékágakon. A szükséges felszerelések biztosítása, túravezetővel Szükség esetén szállítással, túravezetővel